​Fjernelse af visdomstand

​Der kan være flere årsager til, at en visdomstand skal fjernes. Der kan være kommet et hul i tanden, eller den kan være svær at børste ren grundet tandens placering langt tilbage i munden. Nogle visdomstænder vokser kun delvist frem eller bryder frem i en uhensigtsmæssig position - ofte på grund af pladsmangel.

Betændelse og smerter ved visdomstanden

Der kan opstå betændelse og smerter, når en visdomstand bryder frem, og det er så nødvendigt at fjerne den. Ofte kan en visdomstand blot trækkes ud, men hvis tanden kun er delvist frembrudt eller ligger skævt i kæben, er det nødvendigt at operere tanden ud. Hvis alle fire visdomstænder skal trækkes ud, anbefaler vi at fjerne de to tænder i samme side ad gangen, så du kan tygge i modsatte side.

Skånsom og professionel behandling

Tandlæge Kit Korsgaard i Horsens har stor erfaring med fjernelse af visdomstand så skånsomt som muligt, og vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg ved behandlingen.

​Vi er meget opmærksomme på, at mange lider af tandlægeskræk i forbindelse med fjernelse af en visdomstand. Du får naturligvis en grundig information om, hvad der skal foregå, og du bliver omhyggeligt bedøvet.

Bestil tid til fjernelse af din visdomstand

Vores patienter kommer oftest fra Hedensted, Horsens eller oplandet heromkring. Men vi behandler klienter fra hele landet, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har behov for en rodbehandling.

Så ønsker du en professionel og tryg behandling af høj kvalitet, er du mere end velkommen til at bestille tid.

Du kan bestille tid til fjernelse af din visdomstand her, men du kan også ringe til Tandlæge Kit Korsgaard på telefon 75 62 07 00, eller du kan skrive til kontor@nul-huller.com.

dut  Åbningstider​  dut

Mandag​

8.00 - 18.00

Tirsdag​

8.00 - 16.30​

​Onsdag​

8.00 - 16.30

Torsdag​

8.00 - 16.30​

​Fredag​

8.00 - 15.30

Vurderet 5/5 stjerner ud af 10 anmeldelser fra Facebook

​Tandlæge Kit Korsgaard ApS

Hospitalsgade 2, 2 sal.
8700 Horsens

Telefon: 75 62 07 00
E-mail: kontor@nul-huller.com
CVR: 33053746

Tandlæge Kit Korsgaard ApS
Hospitalsgade 2, 2 sal.
8700 Horsens

Vil du ringes op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt