dut  Åbningstider ​​  dut

Mandag​

8.00 - 18.00

Tirsdag​

8.00 - 16.30​

​Onsdag​

8.00 - 16.30

Torsdag​

8.00 - 16.30​

​Fredag​

8.00 - 15.00

​Fjernelse af visdomstand

​Der kan være flere årsager til, at en visdomstand skal fjernes. Der kan være kommet et hul i tanden, eller den kan være svær at børste ren grundet tandens placering langt tilbage i munden. Nogle visdomstænder vokser kun delvist frem eller bryder frem i en uhensigtsmæssig position - ofte på grund af pladsmangel.

Betændelse og smerter ved visdomstanden

Der kan opstå betændelse og smerter, når en visdomstand bryder frem, og det er så nødvendigt at fjerne den. Ofte kan en visdomstand blot trækkes ud, men hvis tanden kun er delvist frembrudt eller ligger skævt i kæben, er det nødvendigt at operere tanden ud. Hvis alle fire visdomstænder skal trækkes ud, anbefaler vi at fjerne de to tænder i samme side ad gangen, så du kan tygge i modsatte side.

Skånsom og professionel behandling

Hos tandlæge Kit Korsgaard har vi stor erfaring med at fjerne visdomstænder så skånsomt som muligt, og vi lægger stor vægt på, at du føler dig tryg ved behandlingen.

​Vi er meget opmærksomme på, at mange lider af tandlægeskræk i forbindelse med fjernelse af en visdomstand. Du får naturligvis en grundig information om, hvad der skal foregå, og du bliver omhyggeligt bedøvet.

Vi har tilknyttet en kæbekirug fra Odense Universitetshospital, som kommer på klinikken efter behov. Kæbekirugen udfører komplicerede operationer i mundhulen, indsætter implantater og fjerner vanskelige visdoms tænder.

Dette sikrer at du kan få næsten alle behandlinger udført her på klinikken, hvor du er vant til at komme og føler dig tryg.

Bestil tid til fjernelse af din visdomstand

Så ønsker du en professionel og tryg behandling af høj kvalitet, er du mere end velkommen til at bestille tid.

Du kan bestille tid til fjernelse af din visdomstand her, men du kan også ringe til Tandlæge Kit Korsgaard på telefon 75 62 07 00 / 75 68 76 23, eller du kan skrive til kontor@nul-huller.com.

Find os her

​Tandlæge Kit Korsgaard ApS

Horsens: Hospitalsgade 2, 2 sal
Hornsyld: Apotekerbakken 6


Telefon Horsens: 75 62 07 00

Telefon Hornsyld: 75 68 76 23

E-mail: kontor@nul-huller.com

CVR-nr: 33053746

Tandlæge Kit Korsgaard ApS
Hospitalsgade 2, 2 sal.
8700 Horsens

Tandlæge Kit Korsgaard ApS

Apotekerbakken 6

8783 Hornsyld

Bliv ringet op​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt