dut  Åbningstider ​​  dut

Mandag​

8.00 - 18.00

Tirsdag​

8.00 - 16.30​

​Onsdag​

8.00 - 16.30

Torsdag​

8.00 - 16.30​

​Fredag​

8.00 - 15.00

Vi tager tandlægeskræk alvorligt

​Desværre er tandlægeskræk ret udbredt både blandt børn og voksne. Tandlægeskræk kan handle om angst for smerte, om ubehag ved kanyler, om at ligge forsvarsløs i tandlægestolen og om frygt for at ende med en stor og uforudset tandlægeregning.

Tandlægeskræk kan også skyldes en dårlig oplevelse ved en tidligere tandbehandling.

På dine præmisser

Det er meget vigtigt, at du fortæller os, hvis du lider af tandlægeskræk. Hos os vil din angst blive taget alvorligt, og vi vil gøre alt for at tage hensyn til dine specielle behov. Vi vil gerne give dig en grundig information om, hvilken behandling der er bedst for netop dine tænder, så du er forberedt på, hvad der skal ske.

Det er altid muligt at blive bedøvet, så behandlingen ikke gør ondt. Desuden kan vi holde små pauser undervejs, og ofte kan behandlingen fordeles over flere dage, så der kun laves en lille overskuelig behandling, når du er i tandlægestolen. Du er også velkommen til at medbringe musik, du kan lytte til under behandlingen, ligesom du gerne må tage en god ven med, som du er tryg ved.

Vi tager os altid god tid til behandlingen

​Tandlægen sørger altid for at informere om de forskellige behandlingsmuligheder og priser, ligesom vi altid sætter god tid af til behandlingen, hvis du lider af tandlægeskræk.

Derudover bestræber vi os også på at skabe en venlig og rolig atmosfære i klinikken, så du kan føle dig så tryg som muligt.

Vi ønsker, at dine tænder skal bevares gennem hele livet. Derfor forsøger vi altid at gøre det hele mere trygt for dig, hvis du lider af tandlægeskræk, så vi kan sikre dig sunde og flotte tænder.

Tandlægeskræk må ikke afholde dig

Du kan bestille tid her, men du kan også gøre det telefonisk på 75 62 07 00 / 75 68 76 23 eller skriftligt på kontor@nul-huller.com. Husk at fortælle, at du har tandlægeskræk, så vi kan tage hensyn til dig og give dig en god oplevelse.

Find os her

​Tandlæge Kit Korsgaard ApS

Horsens: Hospitalsgade 2, 2 sal
Hornsyld: Apotekerbakken 6


Telefon Horsens: 75 62 07 00

Telefon Hornsyld: 75 68 76 23

E-mail: kontor@nul-huller.com

CVR-nr: 33053746

Tandlæge Kit Korsgaard ApS
Hospitalsgade 2, 2 sal.
8700 Horsens

Tandlæge Kit Korsgaard ApS

Apotekerbakken 6

8783 Hornsyld

Bliv ringet op​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt