Akut tandbehandling ved knækket tand, tandpine og tandskade

​Hos tandlæge Kit Korsgaard i Horsens tilbyder vi akut tandbehandling ved knækket tand, tandpine, tandskader og andre tandproblemer.

Du bør ringe til os så hurtigt som muligt ved kraftig tandpine eller behov for akut tandbehandling. Så vil vi altid bestræbe os på at finde en tid den samme dag, du ringer.

Tandpine uden for åbningstiden

Ved akut tandbehandling kan du i hverdagen træffe os på telefon
75 62 07 00

Vores patienter kommer oftest fra Hedensted, Horsens eller oplandet heromkring. Men vi behandler klienter fra hele landet, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har behov for en rodbehandling.

God service ved akut tandbehandling

​Vores dygtige team er vant til at arbejde med mange forskellige former for tandpiner, og kan hurtigt lokalisere lige præcis din smerte, så vi hurtigst muligt kan starte den korrekte tandbehandling.

Hos os er servicen altid i centrum, uanset om vi arbejder med en akut tandpine eller blot en almindelig tandrensning. Vores primære formål er naturligvis at bevare dine tænder hele livet. Derfor er vores fokus på forebyggelse frem for helbredelse. Derfor sørger vi også for, at alle vores klienter modtager individuel information om pleje af tænder og tandkød.

​Når det drejer sig om tandpine og akut tandbehandling, sørger vi for at give dig omhyggelig information omkring dine tænders tilstand og de forskellige behandlingsmuligheder.

Tandlæge med mangeårig erfaring

Vores store erfaring indenfor tandlægefaget er din tryghed for, at dine behov bliver varetaget bedst muligt, når du kommer ind på klinikken til akut tandbehandling. Vi sørger for at afdække problemet hurtigst og bedst muligt, så du kan komme din tandpine til livs.

Du kan ringe til os på telefon 75 62 07 00, eller klikke for tidsbestilling her, hvis du har brug for akut tandbehandling.

dut  Åbningstider​  dut

Mandag​

8.00 - 18.00

Tirsdag​

8.00 - 16.30​

​Onsdag​

8.00 - 16.30

Torsdag​

8.00 - 16.30​

​Fredag​

8.00 - 15.30

Vurderet 5/5 stjerner ud af 10 anmeldelser fra Facebook

​Tandlæge Kit Korsgaard ApS

Hospitalsgade 2, 2 sal.
8700 Horsens

Telefon: 75 62 07 00
E-mail: kontor@nul-huller.com
CVR: 33053746

Tandlæge Kit Korsgaard ApS
Hospitalsgade 2, 2 sal.
8700 Horsens

Vil du ringes op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt