Tandimplantat til erstatning af manglende tænder

​Et tandimplantat anvendes til at erstatte en eller flere manglende tænder.

Et tandimplantat sættes fast i kæbebenet og er en oplagt behandling, hvor nabotænderne til den eller de mistede tænder er intakte eller kun har mindre fyldninger.

Sådan fungerer det

Et tandimplantat består af en skrue af titanium, der sættes fast i kæbebenet. Oven på skruen påsættes en tandfarvet porcelænskrone. Titaniumskruen og porcelænskronen erstatter dermed henholdsvis den mistede tands rod og tandkrone.

Derudover kan et tandimplantat indsættes for at få en aftagelig protese til at sidde godt fast i munden, så du opnår en bedre tyggefunktion og en højere livskvalitet, end en traditionel protese kan give.

Altid høj kvalitet ved tandimplantat

Hos Tandlæge Kit Korsgaard samarbejder vi med dygtige kirurger og dentallaboratorier med henblik på at kunne tilbyde den mest optimale løsning, når vi skal indsætte et implantat.

​Vi anvender naturligvis kun godkendte og kvalitetstestede implantatsystemer. 

​Samtidig sikrer vi altid, at vi giver dig omhyggelig information om dine tænders tilstand og om de forskellige behandlingsmuligheder og alternativer, inden vi foretager selve behandlingen. Vi har i det hele taget stor fokus på den personlige kontakt med vores patienter, således vi kan sikre, at disses behov altid er i fokus, når vi indsætter et tandimplantat.

​​

Bestil tid til tandimplantat

​Du kan bestille tid til at få et tandimplantat hos Tandlæge Kit Korsgaard ved at ringe til os på telefon 75 62 07 00 eller skrive til os på kontor@nul-huller.com

dut  Åbningstider​  dut

Mandag​

8.00 - 18.00

Tirsdag​

8.00 - 16.30​

​Onsdag​

8.00 - 16.30

Torsdag​

8.00 - 16.30​

​Fredag​

8.00 - 15.30

Vurderet 5/5 stjerner ud af 10 anmeldelser fra Facebook

​Tandlæge Kit Korsgaard ApS

Hospitalsgade 2, 2 sal.
8700 Horsens

Telefon: 75 62 07 00
E-mail: kontor@nul-huller.com
CVR: 33053746

Tandlæge Kit Korsgaard ApS
Hospitalsgade 2, 2 sal.
8700 Horsens

Vil du ringes op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt