dut  Åbningstider ​​  dut

Mandag​

8.00 - 18.00

Tirsdag​

8.00 - 16.30​

​Onsdag​

8.00 - 16.30

Torsdag​

8.00 - 16.30​

​Fredag​

8.00 - 15.00

Tandkrone og tandbro på vores tandklinik

​Tandlæge Kit Korsgaard er din professionelle tandlæge i Horsens og Hornsyld, hvis du har behov for en tandkrone eller tandbro. Med mange års erfaring og dygtige medarbejdere er du garanteret en kvalitetsbevidst og tryg behandling, hvor vi har fokus på dig og dine tænder.

Beskyt og forstærk med en tandkrone

En tandkrone anvendes til at beskytte og forstærke svækkede eller knækkede tænder. Tandkronen fremstilles, så den dækker hele den del af tanden, der er synlig i munden.

En tandbro erstatter en eller flere mistede tænder. Tandbroen ligner naturlige tænder og sættes fast i munden på sunde nabotænder og er en god og flot måde at erstatte manglende tænder på.

Tandkroner og tandbroer er meget stærke og holdbare. De fremstilles hyppigst af tandfarvet keramisk materiale, men kan også laves som en metalkappe med påbrændt tandfarvet porcelæn eller i rent guld.

Tandkrone med digital scanner

​Vi anvender en Trios-scanner, når vi skal fremstille en tandkrone eller en tandbro. Det betyder, at du undgår et gammeldags aftryk af dine tænder.

Derudover giver den digitale scanning en langt større præcision i arbejdsprocessen, hvilket sikrer dig en tandkrone i den højeste kvalitet som passer perfekt til tanden.

Vores tandkroner og tandbroer bliver fremstillet af tandteknikere i Horsens.


​Vi lægger stor vægt på den personlige kontakt tandlæge og patient imellem, ligesom vi vægter en venlig og rolig atmosfære, så du kan føle dig tryg, når vi skal påsætte en tandkrone eller en tandbro.

Bestil tid i dag

​Du kan bestille tid her på hjemmesiden, ligesom du også kan ringe på telefon 75 62 07 00 / 75 68 76 23 eller skrive via e-mail på kontor@nul-huller.com.​

Find os her

​Tandlæge Kit Korsgaard ApS

Horsens: Hospitalsgade 2, 2 sal
Hornsyld: Apotekerbakken 6


Telefon Horsens: 75 62 07 00

Telefon Hornsyld: 75 68 76 23

E-mail: kontor@nul-huller.com

CVR-nr: 33053746

Tandlæge Kit Korsgaard ApS
Hospitalsgade 2, 2 sal.
8700 Horsens

Tandlæge Kit Korsgaard ApS

Apotekerbakken 6

8783 Hornsyld

Bliv ringet op​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt