Paradentosebehandling

​Paradentose er en betændelsestilstand i tandkødet og knoglen omkring tænderne, der kræver en individuelt tilrettelagt behandling.

Paradentose rammer ca. 40 procent af alle voksne, og det er vigtigt at få paradentosebehandling, når de indledende symptomer begynder at vise sig.

Typiske tegn på paradentose

Paradentose begynder typisk med rødme og irritation af tandkødet omkring tænderne. Senere vil betændelsen brede sig i dybden til den tandbærende kæbeknogle, som langsomt forsvinder. Manglende paradentosebehandling kan føre til, at tænderne bliver løse og til sidst mistes. 

​Hos Tandlæge Kit Korsgaard har vi to tandplejere, som er uddannet i at udføre paradentosebehandling. Du vil foruden paradentosebehandlingen også modtage en grundig instruktion i, hvordan du bedst kan pleje dine tænder og dit tandkød, således du fremover kan forebygge mod sygdommen.

Paradentosebehandling af højeste kvalitet

Da klinikken var en af de første i Horsens til at ansætte tandplejere til at varetage paradentosebehandlingerne, betyder det, at mange patienter med sygdommen har valgt at få varetaget deres tandbehandling hos os. Vi modtager også patienter, som er henvist fra andre klinikker både i og uden for Horsens og Hedensted Kommune, for at modtage paradentosebehandling hos os.​

Vores mangeårige arbejde med paradentosebehandling er din garanti og tryghed for et tandarbejde af høj kvalitet, hvor vi altid sikrer den bedst mulige behandling af lige præcis dine tænder.

Tryghed frem for alt

​Hos Tandlæge Kit Korsgaard lægger vi stor vægt på den personlige kontakt med alle vores patienter. Kun gennem en god dialog kan vi sikre, at der bliver taget hånd om netop dine behov, så du trygt kan læne dig til bage i stolen og vide, at der bliver foretaget en professionel paradentosebehandling.

Bestil tid her, eller kontakt Tandlæge Kit Korsgaard på telefon 75 62 07 00 eller på kontor@nul-huller.com, hvis du har mistanke om paradentose eller ønsker paradentosebehandling.

dut  Åbningstider​  dut

Mandag​

8.00 - 18.00

Tirsdag​

8.00 - 16.30​

​Onsdag​

8.00 - 16.30

Torsdag​

8.00 - 16.30​

​Fredag​

8.00 - 15.30

Vurderet 5/5 stjerner ud af 10 anmeldelser fra Facebook

​Tandlæge Kit Korsgaard ApS

Hospitalsgade 2, 2 sal.
8700 Horsens

Telefon: 75 62 07 00
E-mail: kontor@nul-huller.com
CVR: 33053746

Tandlæge Kit Korsgaard ApS
Hospitalsgade 2, 2 sal.
8700 Horsens

Vil du ringes op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt