Tandfyldning

Behandling hurtigst muligt

Der kan være forskellige årsager til, at du skal have lavet en tandfyldning i en tand. Hyppigst er det bakteriebelægninger på tandens overflade, der har lavet et hul i tanden. Der kan også være knækket noget af tanden, eller du kan have tabt en gammel fyldning.

Uanset årsagen er det vigtigt, hurtigt at få tanden boret ren og få lavet en tandfyldning, så der ikke mistes mere af den naturlige tand end højest nødvendigt.

Vi har fokus på dig og dine tænder

Hos Tandlæge Kit Korsgaard fremstilles næsten alle fyldninger i tandfarvet plast. Det er også muligt at få udskiftet sølvfyldninger eller gamle misfarvede plastfyldninger, så du igen får et smukt smil. Du vil naturligvis altid blive informeret om de relevante behandlingsmuligheder for netop dine tænder.

Vi har stort fokus på, at du får en god oplevelse, når du får lavet en tandfyldning, og der er altid mulighed for at blive bedøvet i forbindelse med behandlingen, så du kan føle dig 100 procent tryg.

Stor erfaring med tandfyldning

​Klinikken har eksisteret siden 1973, og tandfyldninger er en stor del af vores daglige arbejde. Vores erfaring og ekspertise er høj, og vi vil gøre alt for, at du kan bevare dine tænder hele livet.

Vi lægger i det hele taget stor vægt på en venlig og rolig atmosfære, så du kan føle dig tryg i vores hænder, når du skal have lavet en tandfyldning.

Bestil tid i dag

Vores klinik ligger i hjertet af Horsens, og du er mere end velkommen til at bestille tid til en tandfyldning her på hjemmesiden, ligesom du også kan ringe til Tandlæge Kit Korsgaard på telefon 75 62 07 00 for tidsbestilling eller yderligere information om tandfyldning.

dut  Åbningstider​  dut

Mandag​

8.00 - 16.30

Tirsdag​

8.00 - 16.30​

​Onsdag​

8.00 - 16.30

Torsdag​

8.00 - 16.30​

​Fredag​

8.00 - 15.00

​Tandlæge Kit Korsgaard ApS

Hospitalsgade 2, 2 sal.
8700 Horsens
Telefon: 75 62 07 00
E-mail: kontor@nul-huller.com
CVR: 33053746

Tandlæge Kit Korsgaard ApS
Hospitalsgade 2, 2 sal.
8700 Horsens

Vil du ringes op?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt